⚠︎ -30% extra op o.a. Armani & Daniel Wellington | Geen voucher nodig ✓

10€ korting op je eerste bestelling*

Betaling

Valmano biedt de mogelijkheid van betaling per iDeal, creditcard, Amazon Pay of PayPal te betalen.


Verdere details over de betalingsopties:


iDeal

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces doorgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening.

 

Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van de kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

 

Amazon Pay

Gebruik je bij Amazon opgeslagen gegevens om handig te winkelen bij VALMANO! Klik op "Amazon Pay" in het winkelmandje. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je nu inloggen via je bestaande Amazon-account en toegang krijgen tot je adresgegevens en betaalmethoden.

Betaling via Amazon Pay biedt dezelfde kopersbescherming die je al van Amazon kent. Je creditcard gegevens worden niet doorgegeven aan VALMANO.

 

PayPal

Bij het selecteren van de betaalmethode Paypal wordt aan het einde van het bestelproces aan Paypal doorgestuurd. Als je al PayPal-klant bent, kun je eenvoudig inloggen met je gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal, kunt je je als gast registreren of een nieuw PayPal-account openen en vervolgens de betaling bevestigen. 

** Ten opzichte van de adviesverkoopprijs