Betaling

Bij VALMANO kun je betalen via iDeal, Creditcard, Amazon Pay of PayPal.
Verdere details over de betalingsopties:

iDeal
iDeal

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces doorgeleid naar de betaalomgeving van je bank.
Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Door te betalen met iDeal wordt het totaalbedrag direct afgeschreven van je rekening.

Creditcard
Creditcard

Bij VALMANO kun je kiezen voor het betalen per creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa, Discover en Diners. Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van de kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen vier weken op je creditcard teruggestort.

Amazon Pay
Amazon Pay

Gebruik je bij Amazon opgeslagen gegevens om handig te winkelen bij VALMANO.

Klik op "Amazon Pay" in het winkelmandje. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je nu inloggen via je bestaande Amazon-account en toegang krijgen tot je adresgegevens en betaalmethoden.

Betalingen via Amazon Pay bieden dezelfde kopersbescherming die je al van Amazon kent. Je creditcard gegevens worden niet doorgegeven aan VALMANO.

PayPal
PayPal

Bij het selecteren van de betaalmethode Paypal wordt je aan het einde van het bestelproces doorgestuurd naar Paypal. Als je al PayPal-klant bent, kun je eenvoudig inloggen met je gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal, kunt je je als gast registreren of een nieuw PayPal-account openen en vervolgens de betaling bevestigen. 

** Ten opzichte van de adviesverkoopprijs