★ Grootste selectie sieraden & horloges ★ Gratis levering boven €50 ★ 30 dagen retourbeleid

Retour- en terugbetaling

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Kan ik artikelen van verschillende bestellingen retourneren?

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

Wanneer wordt mijn retourzending vergoed?


Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij Valmano kun je bestelde items binnen 30 dagen na ontvangst zonder reden retourneren. Houd er rekening mee dat de artikelen ongebruikt en onbeschadigd moeten zijn. Sommige artikelen (bijv. oorbellen) zijn voorzien van een hygiëneafdichting. Om deze items te retourneren, moet de afdichting onbeschadigd zijn, anders behouden we ons het recht voor om de retourzending te weigeren.

De retourzending is gratis: Bij het retourneren van het pakket kun je het volgende antwoordnummer doorgeven aan de PostNL medewerker:


36043
8000 ZG Zwolle


De PostNL medewerker zal vervolgens een label aanmaken en er voor zorgen dat het pakket retour gestuurd wordt. 
De retourverwerking en terugbetaling nemen circa 2 weken in beslag. Stuur even een mailtje met je bestelnummer (incl. het verzendbewijs/bonnetje en van PostNL) naar retour@valmano.nl als de terugbetaling langer dan verwacht in beslag neemt.

Kan ik artikelen van verschillende bestellingen retourneren?

Je kunt verschillende items van verschillende bestellingen samen retourneren. Houd er wel rekening mee dat je items van verschillende bestellingen in afzonderlijke pakketten retourneert.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

Als je een onjuist artikel hebt ontvangen, willen we ons verontschuldigen voor het ongemak. Stuur alsjeblieft naar ons het verkeerd geleverde artikel terug. Je ontvangt onmiddellijk, na ontvangst de retourzending, een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je alle verdere informatie over de terugbetaling.

Wanneer wordt mijn retourzending vergoed?

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij zullen de retourzending vervolgens controleren. De retourverwerking en terugbetaling neemt circa 2 weken in beslag. Neem contact op met onze klantenservice als je geen vergoeding wilt ontvangen.